Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Opbevaring: Mørkt og ikke for varmt.
Efter åbning: Ca. 40 dage på køl.

Træd ind i en verden af smag med denne Økologiske Æble Ingefær Most fra Østergård Frugt & Most, nu tilgængelig hos Frugt.dk! Østergårds mosts Æble Ingefær Most er som en smagsbombe, fyldig og karakterfuld. Mosten er skabt ved omhyggelig håndplukning og nænsom presning af de solmodne æbler fra Østergårds egne økologiske marker på deres familieejede frugtplantage og mosteri, som har været i drift siden 1938.

Den økologiske Æble Ingefær Most, har en god balance af sødme og syre fra æblerne og frisk twist fra ingefæren.  Mosten kommer i en praktisk 3 liters box med taphane, der gør det enkelt at tappe den drikkeklare, læskende drik direkte. Det er den ideelle ledsager til enhver anledning, og den bringer minderne om æblemost med ingefær tilbage fra de gode gamle dage.

Østergårds most er skabt med kærlighed til dansk frugt og smagfuld, frisk ingefær, hvilket giver den en karakteristisk og forfriskende twist. Frugt.dk tilbyder den bedste pris på Østergårds Økologiske Æble Ingefær Most, herunder eksklusive tilbud, så du kan nyde den fantastiske smag til en overkommelig pris.

Oplev den autentiske, rene smag med Økologisk Æble Ingefær Most fra Østergård Frugt & Most. Bestil den i dag, på Frugt.dk, og vær med til at bevare den smagfulde tradition af dansk økologi med et strejf af frisk ingefær!