Har I stadig æbler tilbage fra en af ugens frugtleverancer, som I ikke når at få spist inden næste leverance eller blot inden I går på weekend? Er de ved, at blive for modne til, at nogen af jer gider, at spise dem?

Så ved vi lige netop hvad DU kan gøre!  – Tag dem med hjem og forvandl dem til en lækker og krydret æblesnaps med kanel og nelliker, som du kan servere for din familie, venner eller kollegaer til næste frokostarrangement.

1 flaske

Tilberedningstid: 20-30 min.

Ingredienser:

1 flaske god neutral snaps eller vodka

3-4 æbler

2 kanelstænger

6 nelliker

4 stjerneanis

Tilberedning:

Fjern æblernes kernehus og stilk. Skær æblerne ud i mindre både og put dem i et stort glas med kanelstænger, nelliker og stjerneanis.

Hæld hele flasken med snaps eller vodka over blandingen i glasset, og lad det trække i 10 dage. Ryst glasset forsigtigt hver dag, for at snapsen kan optage mere smag fra de øvrige ingredienser.

Efter 10 dages trækketid sies snapseblandingens indhold fra, og den næsten færdige snaps hældes over på en flaske eller karaffel.

Lad den siede kryddersnaps hvile i 2 ugers tid, inden den drikkes.

Tip: Nyd den kold til frokost- eller dessertbordet.