Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Miljø

Frugt.dk og miljøFrugt.dk har altid miljøet i tankerne

Hos frugt.dk tager vi vores miljø alvorligt, og derfor leverer vi også størstedelen af vores frugt ud på elcykler i store dele af København. Foruden vores elcykler har vi også elbiler, som vi med glæde bruger hver dag.

Et af vores store mål er at vi med tiden kan erstatte alle vores køretøjer med eldrevne, for på den måde at mindske vores Co2 aftryk.

Vi benytter os af et dynamisk ruteplanlægningssystem, så vi kan mindske køretiden, hver leveringsdag. Derfor har vi brug for så brede tidsleveringsvinduer som muligt, da det giver den mest effektive køretid og dermed en mindre udledning af Co2.


 Madspild

Vi har et fantastisk samarbejde med Fødevarebanken, som kommer hos os to gange ugentligt, hvilket de har gjort siden 2012 – de henter og sorterer det frugt, vi har måtte frasortere under pakning pga. mærker og skalfejl. De tager frugten med og donerer den til socialt udsatte, hjemløse mm.

Den frugt Fødevarebanken ikke kan bruge bliver afhentet af en bonde der bruger det til hans dyr, så på denne måde undgår vi madspild, og alt frasorteret frugt går til et rigtig godt formål.


Genbrugsmaterialer

Hos frugt.dk går vi ind for genbrug, vi er derfor meget bevidste om den emballage vi modtager vores frugt i, og vi sørger for at genanvende så meget som muligt. Alle vores engangspaller bliver genanvendt til produktion af træpiller. Mindre papkasser, og klar plast bliver presset og sendt til genbrug.

Emballagen til vores frugtkurve er genbrugspapir, og selv vores flettede frugtkurve er lavet af polyratan, som er genbrugsmateriale og disse kan anvendes igen og igen.