Ingen produkter i kurven
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.

Økologisk Bland-Selv Kurv

Økologiske frugt enkeltvis, så de kan tilføjes i en kundetilpasset kurv, man selv kan sammensætte efter behov.

Økologisk Bland-Selv Kurv

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
  Gul øko banan til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Saftig og sød øko pære til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sprødt og saftigt grønt øko æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sprødt og saftigt rødt øko æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sød og saftig øko appelsin til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sød og saftig øko klementin til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Saftigt og moden øko blomme til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Skøn, moden øko kiwi til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sød og saftig øko melon til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Sorten varierer efter årstiden
29,00 kr.
Sød og saftig øko ananas til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
29,00 kr.