CSR profil

Frugt.dk sætter miljøet i højsædet!

Hos frugt.dk tager vi miljøet alvorligt. Vi gør vores for at passe på vores jordklode, så i kan spise frugt med god samvittighed. Vi vil også hjælpe borgere, der har behov for lidt ekstra hjælp, med vores overskud af frugt. Læs herunder om nogle af de ting vi gør, for at minimere belastningen på miljøet, og hjælpe hvor vi kan.

Levering på cykel

Frugt.dk sætter en stor ære i at kunne levere vores frugt til vores kunder på cykler, og på denne måde værne om vores miljø. I København og Frederiksberg leverer vi vores frugt på Christiania-cykler, og på den måde undgår vi helt at udlede CO2 under fragten fra lager til kunde.  I resten af landet leverer vi via lastbiler, hvor vi benytter ruteoptimering, så vi sparer både kørte kilometer og tid.

Se hvordan vi håndterer logistikken på den mest optimale måde

I Frugt.dk arbejder vi konstant med optimering af vores logistik, hvad angår såvel it-systemer, terminaler som arbejdsprocesser generelt. Alt sammen med dét for øje, at vi kan give vores kunder den bedste service og samtidig skåne miljøet mest muligt.

Ingen madspild – Samarbejde med fødevarebanken

Fødevarebanken er drevet af frivillige og leverer gratis mad til skoler, hjemløse og herberger. Vi er stolte af at være blandt de første der indledte et samarbejde med Fødevarebanken. Vi donerer hver uge det frugt vi har måtte frasortere pga. mærker eller anden skalfejl. Det er sundt og lækkert frugt, der ikke fejler noget, og netop derfor giver det god mening, at Fødevarebanken kan bruge det, så vi undgår madspild.

Frugt.dk med en miljøvenlig affaldsløsning

Emballagen til vores frugtkurve er så vidt muligt genanvendeligt – vi benytter genbrugspap, og selv vores flettede frugtkurve er lavet af polyratan, som er genbrugsmateriale.

Vores arbejdsplads er vores andet hjem

Vi vil være en arbejdsplads hvor folk er bedre når de går hjem, end da de kom.

Se hvad vi ellers gør

KEND OS PÅ KUNDESERVICEN


Anni Øst
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk


Christina Heintze
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk