Vi kommer rundt omkring

I Frugt.dk arbejder vi konstant med optimering af vores logistik, hvad angår såvel it-systemer, terminaler som arbejdsprocesser generelt. Alt sammen med det for øje, at vi kan give vores kunder den bedste service og samtidig skåne miljøet mest muligt.

Ruteoptimering

Vi har et af markedets mest moderne ruteplanlægningsprogrammer. Samtidig kombinerer vi teknologien med viden fra lokalområderne, så vi er i stand til at planlægge korte og effektive ruter med omtanke for miljøet.

Chauffører

Vi stræber efter at lade de samme chauffører køre de samme ruter ved hver levering, så du som kunde oplever genkendelighed og tryghed, når du modtager jeres frugt. Når vi alligevel udskifter en chauffør på en rute, overdrages alle detaljer om ruten grundigt til den nye chauffør.

Kvalitetssikring

Vores logistikafdeling og vores kundeservice arbejder tæt sammen, hvilket giver en kort reaktionstid, såfremt der skulle ske noget uventet i den daglige ruteafvikling. Alle opkald fra kunder bliver desuden registreret, så vi straks kan afdække evt. uhensigtsmæssige gentagelser og handle på disse.

Forsinkelse

Skulle en levering mod forventning være forsinket, vil du straks modtage en informerende mail fra vores kundeservice så du ved, hvornår vi leverer frugten.

Terminaler

Vi har i dag syv terminaler fordelt i hele Danmark. Det betyder, at vi kan garantere jer en stabil, landsdækkende service. Der er på alle terminaler tilknyttet en terminalchef, som sikrer at alle biler afgår planmæssigt.

Vi har i dag terminaler i følgende byer: København, Aalborg, Herning, Århus, Kolding, Odense og Rønne.

Se hvad vi ellers gør

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne give dig et tilbud, udfyld her:

Du kan altid få et
uforpligtende tilbud
ved at ringe til os på
tlf. 36307200

KEND OS PÅ KUNDESERVICEN


Anni Øst
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk


Christina Heintze
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk