Vores arbejdsplads

Hos Frugt.dk passer vi på hinanden

Vores medarbejdere er kernen i vores virksomhed, og vi værdsætter og passer på dem. Derfor har vi også stort fokus på at værne om deres sikkerhed og arbejdsglæde. Som international arbejdsplads består vores medarbejderstab af ansatte fra lande rundt om i verden. For at give de bedst mulige arbejdsvilkår tilbyder vi danskundervisning til alle vores internationale medarbejdere.

Sikkerhed for de ansatte

Vi sørger for sikkerhedssko til alle vores medarbejdere på lageret. Det er ikke et krav fra arbejdsmiljøstyrelsen, men vi tager gerne sikkerheden et ekstra skridt. Udover sikkerhedssko sørger vi også for høreværn, skiundertøj (da der er køligt på vores lager for at holde frugten frisk), uniformer, handsker og sikkerhedsbriller.

Forebygning af nedslidning

Vores lagermedarbejdere bruger deres krop – primært deres hænder og rygge – som det vigtigste arbejdsredskab. Derfor vil vi investere i at passe godt på vores ansatte, så de stadig er friske om 30 år.

Vi indretter pakkeprocessen sådan, at de ansatte skifter mellem at bevæge sig fra højre mod venstre, til at bevæge sig fra venstre mod højre. På den måde undgår de ensidigt, gentaget arbejde. Samtidigt har vi investeret i pakkeborde i forskellige højder, så alle ansatte kan stå ved et pakkebord, der passer perfekt til dem. Således behøver ingen at bukke sig for langt ned eller strække sig for højt op for at passe deres arbejde.

Arbejdsglæde og work-life balance

Vi har højt humør og grin i hverdagen – og det skal der være! Hos os har vi det sjovt når vi arbejder. Vi kører med en flad ledelsesstil, hvor alle har mulighed – og ansvar – for at træffe beslutninger, indenfor deres eget område.

Vi værdsætter work-life balance; vores lageransatte får arbejdstider, der passer med deres hverdag. Skal børnene eksempelvis afleveres i børnehaven, så kan man møde lidt senere.  Vores kontoransatte har mulighed for hjemmearbejde samt mulighed for at rykke rundt på deres arbejdsdag, hvis et lægebesøg eller andet kommer i vejen. Vi går ind for fleksibilitet og frihed og vores erfaring er, at ved at møde vores ansatte med tillid, lever de op til det.

Se hvad vi ellers gør

KEND OS PÅ KUNDESERVICEN


Anni Øst
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk


Christina Heintze
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk