SE HVAD VI KAN TILBYDE AF LÆKKERIER TIL LIGE NETOP JERES VIRKSOMHED

SE VORES KATALOG HER

Herunder får du et overblik over de varer du kan købe hos os. Hos frugt.dk kan du nemlig få meget mere end lækker frugt. Vi leverer også kildevand, snacks og blomsterbuketter – og som noget nyt tilbyder vi snapse og vodka i pæn indpakning – en julegaveidé til dine ansatte? Læs mere her om dine forskellige muligheder.

Landsdækkende service, hvilket sikrer samme kvalitet til virksomheder og alle filialer/afdelinger.

ET BREDT UDVALG TIL HELE VIRKSOMHEDEN

Frugtkasser

I frugtkasserne med blandet frugt kan du servere frugt til enhver smag, så der er noget til alle dine ansatte. Vælg mellem mixkassen som indeholder en variation af både håndfrugter og de mere eksotiske frugtvarianter som druer, ananas og melon. Eller hvad med en økologisk frugtkasse med sæsonens frugter – det klimavenlige valg. Du kan også vælge en kasse bananer, enten konventionel eller økologisk.

Frugtkurve

Vi tilbyder 3 forskellige frugtkurve: basiskurven, luksuskurven og økologisk frugtkurv. Du kan også personliggøre din frugtkurv lige som du ønsker ved at sammensætte og tilkøbe alt fra snackgulerødder til tørret frugt og nødder.

Buketter og gavekurve

Skal din nye ansatte bydes velkommen med en blomsterbuket? Skal teamet forkæles med gavekurve når julen står for døren eller der skal fejres jubilæum? Så kan du købe den hos os. Du kan købe buketter enkeltvis og som abonnementsordning – og i lige den form og farve du ønsker!

Gavekurve bestiller du enkeltvis, og indeholder en sammensætning af luksuschokolade og andre lækkerier. Skal din medarbejder forkæles ekstra? Så kan du tilkøbe vin til din gavekurv.

Snacks: Nødder og tørret frugt

Skal dine medarbejdere forkæles med en snack når den søde trang meder sig om eftermiddagen – en sundt alternativ til chokoladebaren, et alternativ som hverken får blodsukkeret eller energien til at styrdykke, og som bevarer effektiviteten i højsædet? Så er tørrede frugter og nødder måske lige sagen for jer.

Vi har et stort udvalg af nødder, heriblandt mandler, peanuts, pistacienødder, macademia nødder, cashewnødder, pekannødder, valnøddekerner og hasselnøddekerner. Er det tørret frugt i er ude efter? Så kan vi tilbyde tørrede mango, tørrede abrikoser, ristede kokoschips, tørrede bananer, stenfri dadler og rosiner.

Drikkevarer: kildevand, mælk og logovand

Drikker dine ansatte de anbefalede 2 liter om dagen? Hjernen består af 70% vand, og hvis du fylder hjernetanken op i løbet af dagen, så vil produktiviteten også bevares (og så er vand et forfriskende og sundt alternativ til sodavand).

Sluk tørsten i kildevand – eller mælk, det leverer vi skam også.

Vil du være ekstra smart overfor besøgende, eksempelvis kunder og samarbejdspartnere, hvad så med vandflasker med firmaets logo på? Det vil helt sikkert styrke dit virksomheds brand og øge din ”wow-faktor”.

KEND OS PÅ KUNDESERVICEN


Anni Øst
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk


Christina Heintze
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk