Hvilken frugtkurv har du lyst til?

Giv dine ansatte et sundt forspring med frugtkurve på arbejdspladsen.

Hos Frugt.dk kan du få din frugtkurv, lige som du ønsker. Er du mest til en basis frugtkurv fyldt med lækre håndfrugter, lige til at gå til, eller er du mere til en luksuskurv, der altid indeholder flere varianter og sorter af frugter toppet med lækkerier som fx stenfrie vindruer, nødder, eller fortrækker du en økologisk kurv med førsteklasses frugt, så kan vi også tilbyde dette.

Er der lige netop ingen af nedenstående kurves sammensætninger, der appellerer til dig? Så har du også muligheden for helt selv at sammensætte din egen frugtkurv ved at vælge vores bland selv, som tilbydes både økologisk og konventionel.

BASIS FRUGTKURV – DÆKKER DE FLESTES BEHOV

En frugtkurv der smager godt

I denne kurv får du glæden ved de traditionelle og velkendte håndfrugter som banan, æble og pære. Frugterne i vores basis frugtkurve er lette at gå til og ikke uden grund blandt de mest populære frugter i Danmark. I sæsonen er æblerne danske og uden for sæsonen varierer de i sort og oprindelsesland. Dette er for at sikre, at du til enhver tid får den bedste smag og kvalitet.

Vi opretholder den gode kvalitet i din frugtkurv – hele året

Vi sørger for kvaliteten og for de lækreste frugter ved at lave variationer i sort og oprindelsesland. Basis frugtkurvene vil desuden indeholde årstidens frugt – sommeren byder selvsagt på den største variation. Med denne basiskurv får du og dine medarbejdere energi til mere i en travl hverdag.

Se kurvens indhold HER

Har du lyst til at have ekstra produkter med i din frugtkurv, kan du vælge tillægsprodukter HER

LUKSUS FRUGTKURV

En frugtkurv der kan lidt ekstra

Vores luksus frugtkurve er til dig, som ønsker stor variation i frugtkurven, såvel sorter som varianter. I sæsonen kan du sætte tænderne i de saftige nektariner og ferskner og du får dermed sommeren lige ind på arbejdspladsen. Om vinteren kommer du til at smage snacks som lækre tørrede frugter og nøddeblandinger. Frugtkurven er som regel toppet med vindruer.

Kurvens indhold

Luksus frugtkurve indeholder forskellige sorter næsten hver uge, så du til hver en tid får en ny og spændende smagsoplevelse. Hvis ikke du kender ananaskirsebær eller ufo-ferskner skal vi nok sørge for, at du stifter bekendtskab med dem, før eller siden. Du bør have en kniv inden for rækkevidde, så du lettere kan nyde frugter i indpakning. Vil du overraskes på den gode måde, så er det her, du skal springe til og få en frugtordning med en luksus frugtkurv.

Se kurvens indhold HER

Har du lyst til at have ekstra produkter, som nødder og tørret frugt til din frugtkurv, kan du vælge tillægsprodukter HER  

ØKOLOGISK FRUGTKURV

En økologisk frugtordning af højeste kvalitet

Nyd vores økologiske frugt af højeste kvalitet. Vi garanterer dig, at smag og kvalitet er helt i top med så stor variation som muligt i din økologiske frugtkurv. I reglen er frugten så flot at se på, at du dårligt kan tro, du står med et stykke økologisk frugt i hånden.

Økologisk frugt

Hos Frugt.dk bliver den økologiske frugt pakket og transporteret så nænsomt som muligt og for at øge frugtens holdbarhed bliver frugten altid opbevaret i kølerum. Kurvene bliver under transport overtrukket med en fødevaregodkendt ventileret plastpose.

Frugten i kurven består primært af håndfrugter, men for at variere indeholder den også sæsonens frugter. Det skal ikke være kedeligt at spise et sundt og økologisk mellemmåltid!

Se kurvens indhold HER

Har du lyst til, at have ekstra produkter med i din frugtkurv, kan du vælge tillægsprodukter HER

SE OGSÅ VORES ANDRE UDVALG

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne give dig et tilbud, udfyld her:

Du kan altid få et
uforpligtende tilbud
ved at ringe til os på
tlf. 36307200

KEND OS PÅ KUNDESERVICEN


Anni Øst
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk


Christina Heintze
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk