Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
Previous
Next

Lækkeri Kurv

varenr. LK Kategori Frugtkurve
175,00 kr.
Ekskl. moms

Lækkeri frugtkurv - Vælg mellem flere kurvestørrelser.

Vores lækkeri frugtkurv er skabt til dig, der værdsætter mangfoldighed og ekstra lækkerier. Vi tilbyder med kurven et bredt udvalg af frugtsorter og variationer, altid toppet med friske vindruer og sæsonbaseret snackgrønt. Desuden inkluderer kurven altid nødder eller lignende snacks for en ekstra smagsoplevelse.

4 kg. frugtkurv til ca. 4-6 personer.

6 kg. frugtkurv til ca. 6-8 personer.

9 kg. frugtkurv til ca. 10-16 personer.

Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.

I Jylland og på Fyn leveres der kun i kasser.

Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK!

Vægt

Frugt.dk, din pålidelige partner inden for frugtlevering, tilbyder et fleksibelt abonnement, der gør din arbejdsplads sundere og gladere. Vores sortiment omfatter klassikere som æbler, pærer og bananer samt sæsonens bedste, såsom blommer, klementiner, nektariner, sharonfrugter og meget mere.

Vi prioriterer kvalitet og den udsøgte smag i vores frugtkurve og frugtkasser, hvilket skaber en positiv indvirkning på medarbejderne og trivslen på arbejdspladsen. Vores udvalg af frugtlevering inkluderer forskellige størrelser, så det passer til din virksomheds behov.

Ud over frugt kan du tilføje lækre snacks som tørrede frugter og nøddeblandinger til din bestilling. Vores frugtkurv er ofte toppet med saftige vindruer og luksuriøse overraskelser for at skabe den ultimative firmafrugtoplevelse. Frugt.dk bringer ikke kun frugt, men også trivsel og smil til din arbejdsplads med vores bekvemme frugtleveringstjeneste.

Frugten bør altid skrælles eller skylles førend det spises