Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Frugtkasser

Frugtkasser

Der er 14 varer.

Viser 1-14 af 14 element(er)
I denne kasse får du en skøn blanding af frugt. Kassen indeholder håndfrugter, skærefrugter og druer. Denne kasse giver dig et spændende udvalg, der skifter efter sæsonen, dette sikre du altid får den bedste smag og kvalitet. Antallet af frugt kan varierer, da nogle er store skærefrugt og andre almindelige håndfrugt, men kassens indhold er altid svarende til 110 stk. frugt. Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK!
400,40 kr.
Basis frugtkasse - 110 stk. frugt.  I denne kasse får du glæden ved de traditionelle og velkendte håndfrugter som banan, æble og pære. Frugterne i vores basis frugtkasse er lette at gå til og ikke uden grund blandt de mest populære frugter i Danmark. I sæsonen er æblerne danske og uden for sæsonen varierer de i sort og oprindelsesland. Dette er for at sikre, at du til enhver tid får den bedste smag og kvalitet. Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK!
400,40 kr.
Hel kasse meloner -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Sorten varierer efter årstiden
198,00 kr.
Hel kasse druer -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Sort og farve varierer efter årstiden og den bedste kvalitet på markedet
220,00 kr.