Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Kaffe

Ønsker du at forkæle dig selv og dine medarbejdere med et ekstra skud energi, tilbyder vi hos Frugt.dk et mindre udvalg af kaffe. Kaffen kan købes i hele bønner og er karakteriseret af både økologi og fairtrade. Begge udgaver består af bønner fra Central- og Sydamerika, som giver en frisk, fyldig og behagelig oplevelse – uanset dit valg garanterer vi, at smag og kvalitet er i højsædet.

Kaffe

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Øko Fairtrade kaffe, hele bønner.  Kasse - 6 x 1 kg. á kr. 110,00 pr. pose Økologisk Fairtrade højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet og sikrer en fair mindstepris til den enkelte kaffebonde.
660,00 kr.
Frellsen øko kaffe, hele bønner.  Kasse - 6 x 1 kg. á kr. 100,00 pr. pose. Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet.
600,00 kr.
Café Noir friskbryg, formalet, UTZ.  Pose - 500 g.  Kasse - 20 x 500 g. Café Noir friskbryg – Denne UTZ certificerede kaffe er fremstillet af 100% Arabica bønner fra Syd- og Centralamerika. UTZ er et program, der ligger under non-profit-organisation Rainforest Alliance og har blandt andet fokus på bæredygtighed, uddannelse af landmænd og stiller krav til arbejdsforhold og leverandører. Cafe Noir er mellem-/mørkristet og har en fyldig, dyb og rund smag med en dejlig eftersmag. Det helt rigtige valg for kaffeelskere. 
96,50 kr.
BKI Luksus Prestige, formalet.  Pose - 500 g.  Kasse - 16 x 500 g. BKI Luksus – Denne kaffe er mellemristet og sammensat af specielt udvalgte kvalitetsbønner fra blandt andet Sydamerika. BKI Luksus er en harmonisk, intens og aromatisk kaffe med en udsøgt syrlighed, god fylde og en forførende eftersmag. BKI Luksus er en del af BKI Prestige serien og det perfekte match til kandebryg, stempelkande og bryganlæg.
73,00 kr.
BKI økologisk blend, formalet.  Pose - 500 g.  Kasse - 16 x 500 g. BKI økologisk blend – Denne kaffe er lavet på topkvalitets bønner, fra de bedste kaffedistrikter. Kaffen har flotte smagsnuancer og en fantastisk aroma. BKI økologisk blend, er det perfekte match til kandebryg, stempelkande og bryganlæg. Økologisk og kompromisløs kvalitetskaffe.
82,00 kr.
Merrild Aroma kaffe, formalet.  Pose - 500 g.  Kasse - 16 x 500 g. Denne kaffe er en herlig blanding af Robusta og Arabica bønner, der giver en fantastisk aroma og en intens smag. Merrild Aroma er en mellemristet, formalet filterkaffe, der har en god fylde med en blød fornemmelse og noter af bittersød chokolade og tørrede frugter.
65,00 kr.