Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Bland Selv Kurv

Frugt enkeltvis, så de kan tilføjes i en kundetilpasset kurv, der kan sammensættes efter behov.

Bland Selv Kurv

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)
Banan til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Rødt æble til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Pink Lady æble til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,95 kr.
Grønt æble til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Pære til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Blomme til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Appelsin til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Kiwi til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Ananas til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
22,00 kr.
Melon til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Sorten varierer efter årstiden
18,00 kr.
Druer i 500 g. bakke til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement  JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Sort og farve varierer efter årstiden og den bedste kvalitet på markedet
22,00 kr.
Mango til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
18,00 kr.
Blåbær 125 g. bakke til bland-selv kurv -  Ønsker du et tilbud på et fast abonnement JA TAK! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
18,00 kr.