Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Kildevand

Kildevand og Mineralvand på Flaske

Træd ind i en verden af forfriskende smagsoplevelser med Denice Kildevand 0,5 L, dansk mineralvand, der henter sin inspiration fra de betagende jyske hedeområder. Hos Frugt.dk kan du nu forkæle jeres smagsløg med vores fantastiske tilbud på kildevand, hvor priserne starter ved kun 2,55 kr. pr. flaske, når du bestiller en palle med Denice vand.

Vores flasker er fremstillet af 100% genbrugsplast og er tilgængelige i bekvemme størrelser på 50 og 30 cl. Dette sikrer jer den perfekte drikkeoplevelse, der forener bæredygtighed med dansk kvalitet.

Spar ikke på velværet - Bestil dit Kildevand hos Frugt.dk i dag og lad Danmarks rene smag blive leveret direkte til jeres dør til en pris, der er til at betale. Gør det til en ægte fornøjelse med Aqua D'or og Denice kildevand, og udnyt vores fantastiske tilbud!

Vand er livets kilde, og det er afgørende at holde sig hydreret i løbet af dagen. Kildevand på flaske er den nemme og hurtige løsning til at opfylde jeres væskebehov, mens I knokler igennem dagen. Hos os finder du et bredt udvalg af mineralvand fra anerkendte mærker som Aqua D'or og Denice.

Opnå den perfekte væskebalance. Vand er ikke kun essentielt for din krop, men også en kilde til energi og velvære. Man anbefaler faktisk, at drikke halvanden til to liter vand dagligt. Ved fysisk aktiv, er behovet endnu større.

Vi tilbyder også muligheden for at få specialdesignede etiketter på vandflaskerne, der bærer jeres firmanavn eller logo. Se, hvordan det kan lade sig gøre, og bestil jers egne brandede vandflasker her på siden.

Når din væskebalance er ude af trit, kan det føre til ubehag og træthed. Med vores kildevand i flasker er det nemt at holde styr på jeres daglige væskeindtag og undgå dehydrering.

Hos Frugt.dk har vi også særtilbud til storeaftagere. Hvis I kan modtage hele paller med kildevand, er der virkelig meget at spare. Vi har et lager fyldt med paller med både 30 cl og 50 cl Dansk Aqua D'or kildevand, der stammer fra de smukke jyske hedeområder.Vi gør det nemt for dig. Bestil, og vi leverer normalt inden for 2 arbejdsdage. Levering af jeres kildevandspaller foregår med DSV, og kildevandet køres så langt som muligt med en pallevogn. I sørger selv for at placere kasserne, men til gengæld kan vi tilbyde dig ekstraordinært favorable priser.

Aqua D'or lader naturen skabe harmoni i vores naturlige mineralvand. Efter en 300 år lang rejse til Aqua D'or kilden er vandet blevet skånsomt og naturligt filtreret af moder natur, så du kan nyde renhed og kvalitet i hver dråbe.

Gør det praktisk og forfriskende! Vand på flaske er en uundværlig løsning til travle kontorer og mødelokaler. Opbevar flaskerne på køl, så I altid kan tilbyde kolleger, samarbejdspartnere og gæster koldt, krystalklart vand.

Og hos Frugt.dk finder du ikke kun kildevand. Vi har også et udvalg af sodavand og juice. Så sammensæt præcis den drikkevare, der passer bedst til jeres smag og behov fra vores brede sortiment og fyld forsyningerne op nemt og enkelt.

Lad os tage det besværlige ud af at købe drikkevarer. Frugt.dk leverer praktiske flasker med læskende drikkevarer direkte til jeres dør.

Uanset om du foretrækker mineralvand eller kildevand, er der altid noget for enhver smag. Vores udvalg omfatter varianter fra både danske og udenlandske kilder. Så selvom de fleste kender os for vores Denice kildevand, er der faktisk også mineralvand i vores flasker.

Frigør dig fra ture til supermarkedet, tung indkøbsbagage og besværlig udpakning. Lad Frugt.dk levere praktiske flasker med læskende drikkevarer direkte til din adresse.

Gør et godt køb af kildevand online hos Frugt.dk. Tjek vores tilbud og husk at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev. På den måde får du adgang til vores fantastiske tilbud direkte i din indbakke. Du går aldrig glip af gode tilbud på vand på flaske eller andre læskende drikkevarer.

Bestil i dag og opdag en verden af forfriskende smagsoplevelser.

Kildevand

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
3,61 kr. pr. flaske. 2.340 x 0,3 l. GRATIS fragt ved pallekøb. Ekskl. pant PETIT Still BEST PRICE Dansk produceret kildevand fra den jyske hede, med jeres eget logo. Flaskerne er lavet af 100% genbrugsplast. (Produktion hver 2. uge) Kontakt os her og hør nærmere.
8.448,00 kr.
3,76 kr. pr. flaske. 1.820 x 0,5 l. GRATIS fragt ved pallekøb. Ekskl. pant PENTA Still BEST PRICE Dansk produceret kildevand fra Aqua d'Or kilden på den jyske hede, med jeres eget logo. Flaskerne er lavet af 100% genbrugsplast. (Produktion hver 2. uge) Kontakt os her og hør nærmere.
6.852,00 kr.