Ingen produkter i kurven
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.

Firmafrugt

Firmafrugt

Der er 64 varer.

Viser 1-64 af 64 element(er)
  Gul øko banan til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Gul banan til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
10 stk. gule øko bananer, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
Saftig og sød øko pære til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Økobasis frugtkurv - 10 stk. Vælg mellem flere kurvestørrelser. Nyd vores økologiske frugt af højeste kvalitet. Vi garanterer dig, at smag og kvalitet er helt i top med så stor variation som muligt i din økologiske frugtkurv. I reglen er frugten så flot at se på, at du dårligt kan tro, du står med et stykke økologisk frugt i hånden. Frugten i den økologiske kurv består primært af håndfrugter og for at variere, indeholder den også sæsonens frugter. Det skal ikke være kedeligt at spise et sundt og økologisk mellemmåltid! Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her.
44,90 kr.
Basis frugtkurv - 10 stk. Vælg mellem flere kurvestørrelser. I denne kurv får du glæden ved de traditionelle og velkendte håndfrugter som banan, æble og pære. Frugterne i vores basis frugtkurve er lette at gå til og ikke uden grund blandt de mest populære frugter i Danmark. I sæsonen er æblerne danske og uden for sæsonen varierer de i sort og oprindelsesland. Dette er for at sikre, at du til enhver tid får den bedste smag og kvalitet. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her.
36,40 kr.
Luksus frugtkurv - 10 stk. Vælg mellem flere kurvestørrelser. Vores luksus frugtkurve er til dig, som ønsker stor variation i frugtkurven, såvel sorter som varianter. I sæsonen kan du sætte tænderne i de saftige nektariner og ferskner og du får dermed sommeren lige ind på arbejdspladsen. Om vinteren kommer du til at smage snacks som lækre tørrede frugter og nøddeblandinger. Frugtkurven er som regel toppet med vindruer. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
39,90 kr.
10 stk. gule bananer, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. saftige pærer, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. grønne æbler, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. sprøde, røde æbler, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. Pink Lady æbler, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. saftige appelsiner, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. saftige klementiner, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
10 stk. modne blommer, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
36,40 kr.
Hel kasse med modne, søde kiwifrugter - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
83,00 kr.
Hel kasse med saftige, søde druer - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Sort og farve varierer efter årstiden og den bedste kvalitet på markedet
220,00 kr.
Hel kasse med modne, søde meloner - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Sorten varierer efter årstiden
198,00 kr.
Moden og saftig pære til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Saftigt og sprødt grønt æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Sprødt og saftigt rødt æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Sprødt, saftigt og sødt Pink Lady æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,95 kr.
Sød og saftig appelsin til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Saftig og sød klementin til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Moden og saftig blomme til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Skøn, moden kiwi til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
4,57 kr.
Søde druer i 500 g. bakke til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Sort og farve varierer efter årstiden og den bedste kvalitet på markedet
22,00 kr.
Sød og moden melon til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Sorten varierer efter årstiden
18,00 kr.
Sød og saftig ananas til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
22,00 kr.
Sød og saftig mango til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
18,00 kr.
Søde, friske blåbær i 125 g. bakke til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
18,00 kr.
10 stk. saftige øko pærer, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
10 stk. grønne øko æbler, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
10 stk. røde øko æbler, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
10 stk. søde øko appelsiner, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
10 stk. søde øko klementiner, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
10 stk. modne øko blommer, vælg mellem flere kurvestørrelser. Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her!
44,90 kr.
Hel kasse med søde, modne øko meloner - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Sorten varierer efter årstiden
348,00 kr.
Sprødt og saftigt grønt øko æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sprødt og saftigt rødt øko æble til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sød og saftig øko appelsin til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sød og saftig øko klementin til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Saftigt og moden øko blomme til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Skøn, moden øko kiwi til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
5,08 kr.
Sød og saftig øko melon til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes. Sorten varierer efter årstiden
29,00 kr.
Sød og saftig øko ananas til bland-selv kurv - Ønsker du et tilbud på et abonnement så tryk her! Produktet kan også leveres i en kasse, hvis det ønskes.
29,00 kr.