Kurven er tom.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
No products in the cart.
0 varer
0,00 kr.
Levering Gratis I alt 0,00 kr.
Menu

Opbevaring: Mørkt og ikke for varmt.
Efter åbning: Ca. 40 dage på køl.

Opdag smagen af dansk frugt og bær i perfekt harmoni med Æble Kirsebær Most fra Østergård Frugt & Most, som nu tilbydes af Frugt.dk! 

Østergård Æble Kirsebær Most, er skabt med kærlighed til dansk frugt og bær, og er omhyggeligt fremstillet ved at håndplukke og nænsomt presse søde modne æbler og solmodne kirsebær, fra deres egen familieejede frugtplantage og mosteri. 

En traditionsrig skat siden 1938.

Nyd nu denne forfriskende Æble Kirsebær Most i en praktisk 3 liters box med taphane, der gør det enkelt at tappe den søde-syrlige læskende drik direkte fra kilden. Den ideelle ledsager til ethvert øjeblik, der bringer minderne om æblemost med kirsebær tilbage fra de gode gamle dage.

Frugt.dk tilbyder den bedste pris på Æble Kirsebær Most, herunder eksklusive tilbud, så du kan nyde den fantastiske smag til en overkommelig pris.

Oplev en sand fest af smagsoplevelser med Æble Kirsebær Most fra Østergård Frugt & Most, tilgængelig nu på Frugt.dk. Bestil den i dag og oplev den udsøgte kombination af saftige æbler og solmodne kirsebær i hvert glas!