OM OS SOM VIRKSOMHED

Danmarks største leverandør af firmafrugt til danske arbejdspladser

Frisk frugt er både en sund snack, som kan øge produktiviteten, og en daglig forkælelse til dine ansatte. Skal dine medarbejdere have adgang til frisk frugt hver dag? Det kan vi sørge for!

Vi er Danmarks største leverandør af firmafrugtordninger. Hver uge leverer vi mere end 7.000 frugtkurve og 2.500 frugtkasser med både økologisk og konventionel frugt. Vi leverer også kildevand, nødder og snacks, blomsterbuketter og gaveæsker – så er du dækket ind, hvis du vil give en velkomstblomst til din nye medarbejder eller gaver i forbindelse med jubilæer og højtider.

Vi leverer til virksomheder i hele Danmark

Uanset hvor i landet du befinder dig, leverer vi fra en af vores 9 terminaler i landet. Det giver dig frugt i topkvalitet – til tiden og lige til døren.

Skal dine ansatte forkæles med frugt hver dag, og vil du samtidigt gerne have hele processen automatiseret på en abonnementsordning, så du ikke behøver at indkøbe frugt hver dag, eller at bekymre dig om transporten? Så er du havnet det rigtige sted.

Frisk frugt, høj kvalitet og glade medarbejdere

Hos frugt.dk får du frisk frugt til tiden i høj kvalitet. Gammel frugt er der ingen der gider, og vi sætter en ære i at levere det absolut bedste til vores kunder – derfor er frisk frugt vores topprioritet. Vi sikrer at frugten leveres til dig – frisk og indbydende – ved at have 9 terminaler fordelt rundt i landet. Så er der ikke er langt fra afsendelsen til din virksomheds dørtrin.

Frisk frugt giver produktive og glade medarbejdere… okay, vi kan naturligvis ikke love dig at dine medarbejdere bliver glade og mere produktive af frugt alene. Forskning fra University of Warwick konkluderer dog at arbejdsglæde, blandt andet i form af sund, frisk frugt faktisk øger produktiviteten med op til 12%. Frugt til dine ansatte er altså en forkælelse i arbejdsdagen, som kan rykke arbejdsglæden – og dermed produktiviten – et hak opad! Det er da en investering i din virksomhed.

Nøje udvalgte frugter til dig

3 fun facts om frugt.dk:

Frugt.dk sætter miljøet i højsædet

Vi insisterer på at belaste miljøet mindst muligt. Derfor genbruger vi al vores pap, papir, paller og plast. Vi minimerer CO2 ved at bruge et elektronisk ruteplanlægningssystem, så køreturen fra lager til kunde er kortest mulig. I København og på Frederiksberg leverer vi vores frugt via cykel.

Læs hele vores CSR profil her

Hvem er vi egentlig?

Følg med her og se hvem vi er – så ved du, hvem du har med at gøre.

Du kan altid kontakte os

Ring til os på tlf. 36307200 eller send os en e-mail på frugt@frugt.dk for at finde ud af om vores frugtordning er noget for din virksomhed – vi glæder os til at høre fra dig.

 

KEND OS PÅ KUNDESERVICEN


Anni Øst
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk


Christina Heintze
Kundeserviceassistent
Tlf. 36307200
frugt@frugt.dk